ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС:

При нас имате възможност да се възползвате от всички строителни услуги за ремонт, дизайн и довършителни дейности на апартаменти и къщи в София. За нас това е повече от работа, защото завършените интериорни решения ни дават енергия и удоволствие от положителните емоции за нашите клиенти.

Нашият екип разполага със специалисти във всички области на ремонтните и довършителните дейности. По този начин нашите клиенти са спокойни, че могат да разчитат за всички строителни дейности от дизайна до реализацията на най-малкия детайл в интериора.

Извършване на довършителните дейности – лепене на плочки в банята, общи строителни дейности, полагане на гранитогрес, гипсокартон, изграждане на ел. инсталации, топлоизолации, ВиК услуги, изграждане на преградни стени, боядисване, монтажни ремонтни дейности и т.н.

Спомагателни строителни и транспортни дейности – в зависимост от Вашите изисквания можем да предложим доставка на строителни матераили, услуги по разбиване, къртене и извозване на строителни матераили, транспортни услуги и много други.

Организиране на ремонти – ангажираното отношение към работата, организирането и контрола на ремонтните дейности са едни от най-важните предпоставки за постигане на качествено изпълнение и съчетаване на отделните дейности

Помощ при избор на материали – нашата основна дейност е именно извършването на ремонти на апартаменти в София, като за тази дейност от съществено значение е именно правилния избор на материали, намирането на най-изгодните цени, избора на материали, които отговарят на съответните изисквания за качество и т.н. Ние можем да Ви помогнем, както при избор на доставчици, така и при избора на конкретни материали от огромното разнообразие на пазара. Освен това можем да Ви предложим съдействеие за получаване на допълнителни отстъпки директно от вносителите и търговците на едро.

Съдействие при избор на мебели и обзавеждане, осветителни тела, декоративни елементи и интериорни услуги – завършената визия зависи от качественото изпъллнение на извършените довършителни работи, но също така и от избора на обзавеждане и отделните детайли и дизайнерски елементи. Въпреки голямото разнообразие от стоки и шоуруми, както и от множеството предлагани услуги, много често откриването на нещо дребно може да Ви отнеме много време. Ние можем да ви съдействеме във връзка с изработването на специфични покупки и интериорни услуги.

В зависимост от изпълняваните видове дейности, ние включваме необходимите специалисти и работници – дизайнери, специалисти и майстори, общи строителни работници, организатор отговорен за ремонта, шофьор и доставчик на материали.

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ!